ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

شیوع افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه

مطالعه جدید نشان می‌دهد افسردگی در بین بیماران مبتلا به سرطان ریه بسیار شایع است و می‌تواند بر کیفیت زندگی و نتیجه درمان آن‌ها تاثیر گذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ باربارا اندرسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره می‌گوید: یافته‌ها نشان می‌دهد پزشکان باید بیماران مبتلا به سرطان ریه را از لحاظ افسردگی هم تحت نظر داشته باشند و در صورت لزوم آن‌ها را به بخش‌های مراقبت‌های روانی ارجاع دهند.

 

وی در ادامه می‌افزاید: افسردگی تنها بخشی از مشکل این بیماران است و معمولا با پکیج کاملی از عملکرد بد، علائم فیزیکی بیشتر، استرس، اضطراب و موارد بیشتر همراه است. تمامی این موارد می‌توانند تاثیر منفی بر درمان، سلامت کلی بدن، کیفیت زندگی و روند پیشرفت بیماری داشته باشند.

 

این مطالعه شامل ۱۸۶ بیمار بود که اخیرا مبتلا به سرطان ریه تشخیص داده شده بودند.

 

حدود یک سوم آن‌ها یا مبتلا به افسردگی شدید (۸ درصد) یا افسردگی درحد متوسط (۲۸ درصد) بودند.

 

افراد مبتلا به افسردگی شدید با میزان بالا ناامیدی هم روبرو بودند: ۹۳ درصد آن‌ها عنوان کرده بودند که کارکردن، نگهداری از وسایل خانه و معاشرت با دیگران برایشان بسیار دشوار است و یک سوم به خودکشی فکر می‌کردند.

 

بیماران مبتلا به افسردگی شدید با میزان بالا استرس مرتبط با سرطان هم مواجه بودند و کمترین اعتماد را به روند بهبودی شان داشتند.

 

در مطالعه قبلی، اندرسون و تیم تحقیقاتی اش، به رابطه بین افسردگی و نرخ پایین زنده ماندن در بیماران مبتلا به سرطان سینه پی بردند و متوجه شدند این گروه از بیماران از درمان سلامت روان بهره خوبی خواهند برد.

 

منبع: میزان

ارسال نظر